Inspiratie

Hier kan je inspiratie op doen over de projecten die wij eerder hebben volbracht.

Yes rentals!

Wat ontzettend leuk dat jullie een kijkje nemen op deze website! Grote kans dat jullie op het punt staan om te trouwen, een feestje te geven of aan de organisatie zijn begonnen van een babyshower. Jullie hebben nog geen beeld van mij, dus ik stel mijzelf graag aan jullie voor!

Mijn naam is Olsen, het gezicht achter Yes rentals. Een bedrijf wat eigenlijk ontstaan is uit een ander bedrijf, namelijk Yes we do! Weddingevents. Samen met mijn team organiseren wij compleet verzorgde bruiloften en hebben wij sinds de opstart in 2020 een hele hoop toffe items verzameld. Al snel begon bij mij het idee te borrelen om deze items in een webshop aan te bieden zodat iedereen hier gebruik van kan maken. And here it is!

Team Yes!

Uiteraard sta ik er niet alleen voor en hebben we inmiddels een tof team werkzaam op de gaafste evenementen maar ook in het gehele productie proces. Na het verhuren van deze items dienen deze weer terug in ontvangst genomen te worden, gewassen, gestreken en afgewassen bijvoorbeeld. Vooral in het drukke trouw en feest seizoen is het onmogelijk om dit alleen te realiseren. Daarom ben ik ook erg trots op het team waar ik regelmatig op mag terug vallen en die voor alle klanten hun beste beentje voorzetten. 

Scroll naar boven