Pakketten babyshowers

Ben jij op zoek naar een standaard pakket voor jouw babyshower? Check dan snel wat wij hebben samengesteld

Babyshower

Er is een kleintje op komst. Wat superleuk. Allereerst van harte gefeliciteerd! Met toffe creatieve ideeën komen wij graag jullie babyshower nog een beetje specialer maken. Naast de gezelligheid, lekkere hapjes, mooie cadeaus en activiteiten wordt er steeds meer aandacht besteed aan de aankleding. Maak deze dag compleets met onze passende styling. Bijvoorbeeld een prachtig welkomstbord, en tiptop gestylede tafel waar je heerlijk met zijn alle gaat genieten van een high tea of andere lekkere hapjes.

Heb jij zelf te gekke ideeën en weet je niet hoe je ze tot uiting moet brengen, neem dan contact met ons op! Wij gaan dan samen aan de slag om van dit bijzondere moment een mooie blijvende herinnering te maken. Om het jullie makkelijk te maken hebben wij hieronder twee pakketten samengesteld. 

Basis

Speciaal voor jullie babyshower hebben wij een standaard pakket samengesteld voor een gestylde babyshower. Hierbij gaan we uit van de basis items die het helemaal compleet kunnen maken. 

Dit pakket is gebaseerd op 12 personen. Uiteraard is het mogelijk om extra personen toe te voegen. Hiervoor geldt een meerprijs van €7,50 per persoon. 

Deluxe

Ben je op zoek naar net een beetje meer? Dan hebben we een uitgebreid pakket samen gesteld voor een gestylde babyshower. We voegen dan een vleugje extra toe op ons basis pakket. 

Dit pakket is gebaseerd op 12 personen. Uiteraard is het mogelijk om extra personen toe te voegen. Hiervoor geldt een meerprijs van €16,- per persoon. 

Bekijk de trending stylen

Trouwen
in de tuin
Trouwen in je eigen tuin
Babyshower girl
Babyshower voor een meisje
Romantisch kasteel feest
Het vetste feest in kasteel thema
Scroll naar boven